Renaissance@Twilight

Vorige zomer mocht Sofie Vanden Eynde jullie al dan niet begroeten in haar living in Molenbeek. Ondertussen staan we alweer enkele maanden stil. Ogenschijnlijk dan toch, want achter de schermen wordt er hard gewerkt…

Graag had ik jullie in het voorjaar kennis laten maken met een aantal van deze nieuwe projecten. Maar we beginnen in mineur. De eerste amuse-bouches zal u enkel virtueel tot u kunnen nemen. Opgediend op een iPhone, tot aan uw zetel gebracht door Facebook.

Het menu zag er nochtans aantrekkelijk uit:

  • 20 februari: try-out La Chambre Bleue (Franse Airs de Cours) met Déborah Cachet (als live-event te bekijken via de facebookpagina van Renaissance@Twilight)
  • 21 februari: try-out La Chambre Bleue (Franse Airs de Cours) met Déborah Cachet (als live-event te bekijken via de facebookpagina van Renaissance@Twilight)
  • 29 maart: een double bill met PoorIsa en Lieselot De Wilde & Sofie Vanden Eynde (meer info volgt)
  • 16 april: try-out van het nieuwe IMAGO MUNDI programma Verdwijntijd (meer info volgt)
  • 20 april: een double bill met PoorIsa en Lieselot De Wilde & Sofie Vanden Eynde (meer info volgt)
  • 24 april: try-out van het nieuwe IMAGO MUNDI programma Simply Wannes (meer info volgt)

Op 18 maart gaat er trouwens nog een programma van IMAGO MUNDI in première. T.E.N.E.B.R.A.E. kunt u beluisteren via het online Zwart Wit Festival van de Bijloke.

De toegang tot de Facebook-live-events van Renaissance@Twilight is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de werking van IMAGO MUNDI VZW is altijd welkom op BE59 3631 1702 9126.

Laten we hopen dat de lente snel soelaas brengt! Ik houd u sowieso verder op de hoogte van het verloop van de toonmomenten van maart en april.

Met warme groeten,

Sofie